بهای سنگین این خاموشی پیش از توفان را طالبان خواهند…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان بیش از این صبر مردم افغانستان را…

گلایه و سخن چندی با خالق یکتا

خداوندا ببخشایم که از دل با تومیخواهم سخن رانم هراسانم که…

(ملات گاندی در مورد امام حسین

باسم تعالى در نخست ورود ماه محرم و عاشوراء حسينى را…

جهان بی روح پدیداری دولت مستبد

دولت محصولی از روابط مشترك المنافع اعضاء جامعه می باشد٬ که…

ضانوردان ناسا یک سال شبیه‌سازی زندگی در مریخ را به…

چهار فضانورد داوطلب ناسا پس از یک سال تحقیق برای…

پاسخی به نیاز های جدید یا پاسخی به مخالفان

نویسنده: مهرالدین مشید آغاز بحث بر سر اینکه قرآن حادث است و…

طالبان، پناهگاه امن تروریسم اسلامی

سیامک بهاری شورای امنیت سازمان ملل: ”افغانستان به پناهگاه امن القاعده و…

  نور خرد

 ازآن آقای دنیا بر سر ما سنگ باریده عدوی جان ما…

عرفان با 3 حوزه شناخت/ ذهن، منطق، غیب

دکتر بیژن باران با سلطه علم در سده 21،…

شکست مارکسیسم و ناپاسخگویی لیبرالیسم و آینده ی ناپیدای بشر

نویسنده: مهرالدین مشید حرکت جهان به سوی ناکجا آباد فروپاشی اتحاد جماهیر…

سوفیسم،- از روشنگری باستان، تا سفسطه گری در ایران.

sophism. آرام بختیاری دو معنی و دو مرحله متضاد سوفیسم یونانی در…

آموزگار خود در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی را دریابید!

محمد عالم افتخار اگر عزیزانی از این عنوان و پیام گرفتار…

مردم ما در دو راهۀ  استبداد طالبانی و بی اعتمادی…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی در پرتگاۀ ناکجاآباد تاریخ مردم افغانستان مخالف…

ترجمه‌ی شعرهابی از دریا هورامی

بانو "دریا هورامی" (به کُردی: دەریا هەورامی) شاعر، دوبلور و…

تلویزیون حقوق ناشر یک اندیشه ملی و روشنگری 

نوشته از بصیر دهزاد  تلویزیون حقوق در پنجشنبه آینده،  ۱۱ جولای، …

افراطیت دینی و دین ستیزی دو روی یک سکه ی…

نویسنده: مهرالدین مشید در حاشیه ی بحث های دگر اندیشان افراط گرایی…

د مدني ټولنې په اړه په ساده ژبه څو خبرې

 زموږ په ګران هېواد افغانستان کې دا ډیر کلونه او…

از پا افتادگان دور جمهوریت

در خارج چه میگویند ؟ انهاا طوری سخن میرانند که افغانستان…

آیا طالبان آمده اند ، تا ۳۴ ملیون شهروند افغانستان…

نوشته: دکتر حمیدالله مفید. بزرگترین دشواری که در برابر جهان اسلام…

 چند شعر کوتاه از لیلا_طیبی (صحرا) 

ذهنم، یوزپلنگی تیز پاست آه! بی‌هوده بود، دویدن‌هایم... آی‌ی‌ی        --غزال وحشی، کدام کنام…

«
»

مخوف‌ترین زندان‌های جهان؛ سهم آمریکا چقدر است؟

در بررسی فهرستی از بدترین و مخوف‌ترین زندان‌های جهان، واقعیت‌های تکان دهنده و شوکه کننده‌ای وجود دارند اما آن چه بیش از هر چیز توجه را به خود جلب می‌کند، سهم بالای آمریکا به عنوان کشور دارنده بالاترین جمعیت زندانی از زندان‌های مخوف جهان است. به گزارش «اینسایدر مانکی، فکتز و usabynumbers»، مخوف‌ترین زندان‌های جهان به شرح زیر هستند: ۱۷. زندان گلدانی گرجستان: انتشار تصاویری از تجاوز، شکنجه و ضرب و شتم زندانیان توسط کارکنان زندان در زندان «گلدانی» در «تفلیس»، پایتخت گرجستان، در سپتامبر ۲۰۱۲، سبب به راه افتادن موجی از اعتراض‌ها در این کشور شد.
۱۶. زندان سن کوئنتین آمریکا: قدیمی‌ترین زندان ایالت «کالیفرنیا»، محل زندگی شمار زیادی از قاتل‌های زنجیره‌ای و متجاوزان است. زندان «سن کوئنتین» تنها زندان ایالت «کالیفرنیا» است که دارای اتاق گاز برای اجرای حکم زندانیان است. خشونت در این زندان ورای موضوع شمار نگهبانان، همیشه بوده و به نظر می‌رسد که خواهد ماند؛ زیرا این زندان از خطرناک‌ترین زندان‌های جهان است.
۱۵. زندان فلورنس آمریکا: زندان «اِی دی ایکس فلورنس سوپر مکس» ایالت «کلرادو» آمریکا، زندانی با امنیت فوق العاده است و به دلیل نگهداری از برخی از جنایتکاران بسیار خطرناک شناخته شده است. زندانیان در این زندان ضد فرار تا ۲۳ ساعت در سلول انفرادی نگهداری می‌شوند.
۱۴. زندان آرتور رود هند: زندان «آرتور رُود» که با نام زندان مرکزی «بمبئی» نیز شناخته می‌شود، قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین زندان این شهر هند است که از ازدحام زیاد زندانیان و پرسنل کم رنج می‌برد. جنگ مرگبار میان باند‌های زندانیان، تمرینی معمولی برای آنان به حساب می‌آید. این زندان با ظرفیت ۸۰۰ نفر اکنون تا ۲ هزار زندانی را در خود جای داده است.
۱۳. زندان بلمارش انگلیس: زندان «بلمارش» یکی از سه زندان با امنیت بالا در انگلیس است. براساس آخرین بررسی‌ها سطح خشونت در این زندان در روند افزایشی قرار دارد.
۱۲. زندان دیاربکر ترکیه: خشونت کارکنان زندان «دیار بکر» سبب شده تا این زندان به نقض حقوق زندانیان شناخته شود.
۱۱. زندان مرکزی بانگ کوانگ تایلند: زندان «بانگ کوانگ» تایلند در شمال «بانکوک»، پایتخت این کشور قرار دارد. این زندان فوق امنیتی به دلیل وجود سیستم طبقاتی داخلی شناخته شده است.
۱۰. زندان کامیتی کنیا: «کامیتی» یک بازداشتگاه با حداکثر امنیت در کنیاست که زندانیان کنیایی را در شرایط نامناسب قرار می‌دهد. کمبود پرسنل، ازدحام بیش از حد و شرایط آب و هوایی بسیار گرم رفتار‌های خشونت آمیزی را در این زندان رقم می‌زند.
۹. زندان لاسانته فرانسه: «لاسانته» یکی از بدنام‌ترین زندان‌های فرانسه است که به شورش ها و فرار‌ها معروف است. زندانیان این زندان به دلایلی مانند عدم امکانات، وجود سیستم طبقاتی داخلی و سوءرفتار‌ها به مشکلات سلامتی متعددی مبتلا می‌شوند. در سال ۱۹۹۹ بیش از ۱۰۰ زندانی در «لاسانته» خودکشی کردند.
۸. زندان موهانگا روآندا: زندان «موهانگا» روآندا که پیشتر با نام «گیتاراما» شناخته می‌شد، به دلیل ازدحام خطرناک زندانیان معروف است. 
۷. زندان گوانتانامو: «گوانتانامو» به دلیل بازداشت بدون محاکمه و اعمال گسترده شکنجه‌های غیرمعمول روی زندانیان معروف است. در سال ۲۰۰۲، دولت «جورج بوش»، رئیس جمهور اسبق آمریکا این مرکز را برای نگهداری اسیران جنگ عراق و افغانستان افتتاح کرد.
۶. زندان سیوداد باریوس السالوادور: زندانیان «سیوداد باریوس» منحصرا از اعضای باند «ماراسالواتروچا» هستند. این زندان بی شک یکی از خشن‌ترین زندان‌های جهان است که در واقع توسط خود زندانیان اداره می‌شود.
۵. زندان لامودلو کلمبیا: «لامودلو» در «بوگوتا»، پایتخت کلمبیا قرار دارد. زندانیان دو بخش شمالی و جنوبی این زندان عمدتا با هم درگیر می‌شوند. شورش مارس ۲۰۲۰ در پی نگرانی از شیوع کرونا در زندان به کشته شدن ۲۳ و زخمی شدن ۸۳ زندانی شد.
۴. زندان نیومکزیکو آمریکا: زندان فوق امنیتی «پی ان ام» دارای سه مرکز مجزا برای نگهداری جداگانه است. این زندان در سال ۱۹۸۰ شاهد خشونت آمیزترین شورش زندان در تاریخ آمریکا بوده است که مرگ ۳۳ زندانی را رقم زد.
۳. زندان آنیسیو جوبیم برزیل: «آنیسیو جوبیم» شاهد یکی از خشن ترین شورش‌های زندان در برزیل بوده است. درگیری میان باند‌های زندانیان شرایط خشونت باری را در این زندان رقم می‌زند.
۲. زندان مندوزا آرژانتین: شرایط دشوار زندگی در زندان «مندوزا» آرژانتین سبب شده تا این زندان به محلی برای شورش تبدیل شود.
۱. زندان آتیکا آمریکا: زندان فوق امنیتی «آتیکا» در «نیویورک» آمریکا واقع شده است. این زندان شاهد خشونت‌های مرگباری بوده است. شورش چهار روزه سال ۱۹۷۱ در این زندان به مرگ ۴۳ نفر منجر شد.
زندان‌های «سن خوان دلوریگانچو» در «لیما»، پایتخت پرو، زندان باقی مانده از دوره استعمار «مالابو» در گینه استوایی، زندان «نایروبی» در کنیا، زندان «ریکرز» در «نیویورک» آمریکا، زندان «کاراندیرو» در برزیل و زندان «ماریکوپا» در «آریزونا» آمریکا، از دیگر زندان‌های مخوف و خشونت بار جهان هستند.

بدترین زندان‌های آمریکا کدامند؟ در زیر به ۱۵ زندان آمریکا که حوادث خشن بسیاری در طول تاریخ در آن‌ها رخ داده است، اشاره می‌شود:
۱. زندان اِی دی ایکس فلورنس سوپرمکس ایالت کلرادو
۲. زندان مرکزی مردان لس آنجلس ایالت کالیفرنیا
۳. زندان هولمن ایالت آلاباما
۴. زندان بومونت ایالت تگزاس
۵. زندان سن کوئنتین ایالت کالیفرنیا
۶. زندان پریش ایالت نیواورلئان
۷. زندان نیومکزیکو در ایالت نیومکزیکو
۸. زندان آلکاتراز در ایالت لوئیزیانا
۹. زندان فولسوم ایالت کالیفرنیا
۱۰. زندان رایکرز در نیویورک
۱۱. زندان سینگ سینگ نیویورک
۱۲. زندان آتیکا نیویورک
۱۳. زندان الی
۱۴. زندان پولاک
۱۵. زندان خلیج پلیکان سطح بالای خشونت و نقض حقوق بشر در زندان‌های آمریکا سبب شده تا زندان‌های این کشور با نام‌های مستعاری مانند خانه مرگ و نزدیک جهنم شناخته شوند.