افغانستان در سایۀ رقابت‌های ژئوپولیتیکی جهانی ناشی از جنگ اسرائیل…

مقدمه تنش‌های دراز ‌مدت میان ایالات متحده آمریکا، اسرائیل و جمهوری…

فیلسوف آس و پاس،- مدافع مالکیت خصوصی!

max stirner (1806-1856) آرام بختیاری ماکس اشتیرنر، آغاز آنارشیسم فردگرایانه. ماکس اشتیرنر(1856-1806.م) آلمانی،…

افغانستان- آموزشگاهی خونین برای ایران و همسایگان 

سلیمان کبیر نوری در این مقاله می‌خوانید: چکیده نئولیبرالیسم و استعمار؛ تجربه‌ای عینی افغانستان؛…

جنگ های جیوپولیتیک جدید و افغانستان تحت حاکمیت طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید از بازگشت تروریسم تا تقابل قدرت های بزرگ در…

سید جمال الدین افغان

 فیلسوف ،دانشمند بنیانگذار نهضت فکری وجنبش آزادی  خواهی افغانستان ،اساسگذار  اتحاد اسلامی ومبارز…

  به آرمان وطن

بیا برویم کشور تا بان را بسا زیم  خا نه ی…

نوستالوژی و جاذبه های فکری و اعتقادی 

نویسنده: مهرالدین مشید نوستالوژی و گذشته گرایی های فکری و اعتقادی زمانیکه…

تاریخ‌گرایی و ارزش هنری رمان‌های میخائیل شولوخوف

ترجمه. رحیم کاکایی به مناسبت 120 سالگی میخائیل شولوخوف ای. کووالسکی (درباره مسئله…

نامه‌ی سرگشاده از سوی یک مهاجر، به صدراعظم آلمان!

آمریکا به سیم آخر زد. حمله‌ی آمریکا بر ایران، دردسر…

تنش میان ایران و اسراییل و پس لرزه های بحران…

نویسنده: مهرالدین مشید وارد شدن امریکا در جنگ و به صدا…

عزّ و شرف وطن 

در خانـه قـوی باش که چوراچور است  دزدان به کمین فانوس…

فطرتی انسانی

امرالدین نیکپی در اوایل دانشگاه ، داستان‌های مذهبی بسیاری دربارهٔ طرد…

جهان صلح وصفا!

امین الله مفکر امینی                   2025-19-06 جهانـی صلح وصفـــای بشربماتم کشیـــــده جـاهــــلانیکی برسیاستهای…

سرنوشت انسان امروز در چنگال مومیایی فروشان دیروز

نویسنده: مهرالدین مشید زنده گی مدرن در آینۀ زوال تاریخی در جهان…

سیمون دوبوار،- رفاقت و عشق اگزستنسیالیستی

Beauvoir, Simone de (1908- 1986). آرام بختیاری سیمونه و سارتر،- ازدواج سفید…

کتاب زبدۀ تاریخ

رسول پویان فسانه خوان وفسون سرگذشت موسارا مگـر خـرد بکــنــد حـل ایـن…

چرا مردان از زنان قوی تر نیستند؟ پروفیسور دکتر شمس سینا بخش…

حقیقت فرا ذهنی: بنیاد برترین واقعیت

ذهنیت به مفهوم تفکر٬ و تعقل از جوهر حقیقت٬ بنیاد…

ژرفنای فاجعه در افغانستان و سناریو های فراراه ی طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید ستم طالبان و ایستادگی ملت؛ اراده مردم افغانستان…

پایداری

ثبا ت و پا یداری را نمانده  قدر و مقدارش چنان…

«
»

چرا من پس به سياهترين عمال اسلام ، طالبها راضي شدم

توجه کنيد که همين رهبران جهادي از اسلام ودين به چي شکل فجيح وکريح عليه روشنفکران و خلق وپرچم وسرزمين ما اقدامات ناجايز وبسيار شرم اور وغير انساني برخورد کردن ، در اول کابل را در داد  به آتش زد وچور کرد نه خانه ونه فابريکه نه مکتب ونه اپارتمان ونه سلاح ووسايط محاربوي وتخنيکي  قواي مسلح را  که معادل ۳۰۰ مليارد  ډالر تخمين زده مي شد چور وغصب وبه قيمت کبار بالاي دشمنان تاريخي مان فروختند ، زن ومرد را به ګلوله بستند و همه را بيستر ساختند از فلم پوري زايمان تا قطع سينه هاي زنان و رقص مرده وکوبيدن ميخ به سر مردم دريغ نه کرد در يک اسلام ۱۶ تنظيم ظهور کرد که از طرف ۵۳کشور دشمن اصلي وخونخوار ( پاکستان ،ايران، عربها ، و ۴۸ کشور اشغالګر غربي به شمول چين وروسيه  )، حمايت شدند و بين خود بالاي لاش مردم افغانستان همانند ګرګان ګرسنه عليه يکديګر حمله ور شدند ؟؟؟؟؟؟

اين ها چون از اول تا امروز زير امر وفرمان کشور هاي نامبرده در بالا بودند وهستند ، بادار اصلي شان “” پاکستان “” از کار هاي شان نادم وپشيمان شدند و ګروه از بين مجاهدين عليحده به نام طالبان زير امر وفرمان ( نصرالله بابر وزير داخله اسبق پاکستان  )، به تشکيل امارت طالبان به رهبري بيسيواد ترين شخص ولي ظالم ترين يکچشمه قندهاري به نام ملاعمر توسط کماندوهاي خود پنجاب در قندهار به قدرت رساند و تمام ولايات را مثل که در زمان چار يار کبار عربها به زور وبه کشتار مليونها افغان دين اسلام تحميلي وتعبدي را سر مردم بي دفاع افغانستان قبولاند ، نصرالله بابر در اکثريت ولايات با کوماندوهاي پنجاب مردم را قتل عام مي کرد در مزار برادر رسول پهلوان جنرال ملک، پشتون ګفته عليه دوستم تمام ازبک ها را به نصرالله بابر تسليم نمود ، احمد شاه مسعود که به نام شير پنجشير مسمي شده بود مثل روباي پنجشير به کوهاي پنجشير پناهنده شده حتي ګفته مي شود که به سلاح وهليکوپتر ها به کولاب تاجکستان پناهنده شدند ؟؟؟؟

حرص و آز مقام وچوکي ، ثروت هاي بيشمار که از چور وچپاول وغصب وفروش سلاح وتخنيک محاربوي قواي مسلح افغانستان اشرار جميعت ، حزب اسلامي ګلبدين وسياف ، و حزب وحدت هزاره ها به رهبري محقق وخليلي ، در راس رباني ومسعود به اشاره مشاور روسي اش “” ډګروال ، ک ګ ب ، کنيازوف و معشوقه فرانسوي احمد شاه مسعود را “” به پاريس دعوت واز اورپا خواست که نه ګذارند که طالبها اين دشمنان تمدن وترقي در افغانستان حاکم شوند ، برادر مسعود احمد ولي که سفير در لندن بود با ډبل عبدالله همراي وزير خارجه توني بليير ، جکسترا موافقه مي کند که حزب جميعت زمينه فرود امدن طياره ؛ ب ۵۲ پر از سرباز وافسر در بګرام ؛ نشست کند ، ودرين وقت “” ټوين ټاور هاي نيويارک “” توسط القاعده به رهبري بن لادن زده مي شود و تبر آمريکا دو دسته پيدا مي کند و افغانستان را به راکت هاي کروز وتماګک مي زند و وارد ميدان بګرام مي شوند ، در ميدان بګرا افراد قوماندان اصيل خان و برادرش شيرو وريس ارکانش ملا احمد شاه مانع آمريکايي در بګرا شدند که جکسترا به ډبل عبدالله تلفوني مي ګويند که مداخله کنيد و عبدالله به اصيل خان که از پشتون هاي هوتک کوه صافي است و مربوط حزب جميعت است مي ګويد که غرض نه کنيد ، وعبدالله اين را نيز به جکسترا مي ګويد که ما وشما به ۱۰۰ نفر موافقه کرده بوديم در حال که بيش از ۵۰۰ نفر امده است باز به نظرم که مبلغ ۸۵ مليون پوند به عبدالله ميدهد که ګنګه شود ، فلم مکمل اشغال را ببينيد ؟؟

حال بايد د شمال ټلواله توسط طيارات آمريکايي طالبها را در شمال سلاته وخميره بسازد در فلم اشغال افغانستان يک پيلوت سابقه پرچمي به نام جنرال عالم رزم  ازبک که تلفون سرايا دارد به پيلوت ب ۵۲ قومانده وکوردينات موقيعت طالبها را در قلعه جنګي مزار مي دهد که طياره اشتباها بم را بالاي افراد جنرال دوستم مي اندازد و عالم رزم به پيلوت ب۵۲ مي ګويد ( وري رنګ )، که غلط کردين و به اين طريق پاکستان شب هنګام القاعده وعربها و شايد بن لادن هم بود با شمول کماندو هاي پنجاب دسته دسته توسط طيارات ترانسپورتي پاکستان به پاکستان انتقال مي دهند از ميدان هوايي کندز و امرالله صالح درين وقت مسول رياست عمومي امنيت در شمال است وبه مسول عمليات امريکا “” هريکن سليس  “” مي ګويد که پاکستاني ها سربازان والقاعده را طي ۱۲ پرواز از کندز مي کشد بايد اجازه نه دهيد ، “” هريکن صرف مي ګويد امرالله صالح چرس مي کشد “” و امريکا با پاکستان ارتباط نزديک تر داشت ؟؟؟؟؟

د شمال ټلوال اسيران طالبها را در کانتينر ها تير باران وبه ګفته مردم ۲۵۰۰ طالب اسير را در کانتينر ها غلبيل و نيمه جان در خندق هاي دشت ليلي زير خاک ساخت ، نه غرب ، نه شوراي امنيت ، نه محکمه هاګ ، از رهبران د شمال ټلواله وجورج بوش پرسان کرد که ماسيکر دسته جمعي پرسان و جزاي دارد يانه ؟؟؟

سوال من درين ۲۰ سال اخير به رحبران جهادي و دولت هاي حامد کرزي و اشرف غني و طالب ها اين است که ؟؟؟؟

۱- چرا شما که خودرا وارثين پيغمبر و انبيا مي دانيد پرسان تخريب کابل وچپاول انرا و کشتار ۷۰۰۰۰ نفر کابلي را از ګلبدين و رباني ومسعود ، سياف ، محقق و خليلي واعضاي رهبري شان تا امروز نه کردين ؟؟؟

۲- چرا حکمات وقت پرسان اضمحلال قواي مسلح را از يک رهبر جهادي نه کردين که کيها وبه کجا اين همه دار ونه دار قواي مسلح را فروخت وچرا غربي ها به کشور هاي خود مفت برد ؟؟؟

۳- چرا قرارداد امنيتي را ودادن پايګاهاي نظامي را به اشغالګران در راس امريکا امضا کردين ؟؟

۴- وقت که شما رهبران ۱۶ ګانه مجاهدين بيحد واندازه خواهان حفظ مقام وچوکي ، قصرها وشهرک ها هستين چرا جلو دوباره به پا ايستادن و جمع شدن و زمينه اشغال ولسوالي ها را به طالبها ميسر ساختين ؟؟؟

۵- فعلا که به ۱۰۰ ها هزار ميل سلاح در شمال توزيع شده ، آيا براي دفاع از طالبها است ؟ اګر چنين است پس چرا مذاکرات با طالبها براي صلح پيش برده مي شود، همين ۱۰۰ هزار را عليه طالبها به جهاد بګماريد  ؟؟؟

۶- وقت که اشرف غني ودو معاونش اعتراف مي کند که دشمن اصلي پاکستان است ، پس چرا اشغالګران را از کشور اخراج نمي کنيد زيرا حمايت ګر (( طالبها ، داعش ، پاکستان ))، خود امريکا است ، سيم خاردار را به پنجاب اجازه داد ، تفرقه بين اقوام را انداخت ، طيارات مدرن هليکوپتر وجت هاي مدرن “” اف ۱۵- ۱۶- “” براي تان نه داد ، به شما اجازه نمي دهد که فابريکات (( مهمات – هليکوپتر – طيارات جټ – راکت هاي رنګ رنګ ))، بسازيد ؟؟؟

۷- مردم از دست “” مجاهدين – طالبها – داعش – اشغالګران تا بيني رسيده و هر سال هزاره ها رسم ګذشت بيرق هاي سياه با رسم ګذشت افراد مسلح– روز مسعود را با نمايشات رسم ګذشت و فيرهاي مسلح و ايجاد ترس ووحشت بين مردم – و نمايش قدرت ازبک ها در شمال به رهبري دوستم “” همه وهمه مردم را تابيني رسانده ، بهتر است طالب ها که شما مجاهدين زمينه انکشاف و قدرت نمايي را براي شان مساعد ساختين ، بګزاريد که صلح وامنيت را تامين کند زيرا من سالها مخالف ايده ومفکوره شما نوشتم ، شما هميشه ګفتين که جنګ راه حل نيست ، ومن نوشتم که يګانه راه صلح جنګ و دشمن را در سه کنجي اسير ساختن و مجبور به خلع سلاح و تسليم عقل ومنطق ساختن است ، تا زمان که زور باشد به منطق ضرورت نيست ؟؟؟؟