این بار توطیه برضد مردم افغانستان سنگین تر و پیچیده…

نویسنده: مهرالدین مشید سرزمینی امروز به نام  افغانستان هرچند از سده…

اسدالله بلهار جلالزي

له خوږ ژبي شاعر، تکړه کیسه لیکونکي او ژورنالیست ښاغلي…

مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

«
»

تداوم تجارت تروریسم میان پاکستان وآمریکا

عارف عرفان

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در سخنرانی خود در کنگره آمریکا گفت که طراح حمله تروریستی در میدان هوایی کابل که منجر به قتل ۱۳ تن از نظامیان آمریکایی گردید ،در پاکستان دستگیر شده است.او درین مورد از دولت پاکستان قدردانی نمود.

آری؛ حدود بیش از چهار دهه است که پاکستان به زایشگاه،پرورشگاه وبنگاه صادراتی تروریسم جهانی مبدل شده است.شبکه های تروریستی که تحت نمایشگاه های متعدد ونام های مختلف کشور های آفریقایی،خاور میانه،آسیای میانه،اروپا،کشور های جنوب اسیا،افغانستان،ایران و بسا کشور های جهان گسترش یافته است،از چشمه زار اردوگاه های تروریستی پاکستان برخاسته واز همان‌جا انگیزش یافته و به مثابه تجربه موثر وویرانگرانه وبه حیث کشنده ترین سلاح معاصر توسط بازیگران سیاسی به اشکالات مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.این دانه های زهری در دهه ای هشتاد در پاکستان زرع شد و به تمام جهان سرایت کرد.

جالب اینجاست که نه تنها اینکه پاکستان در راستای اهداف استراتژیک اش از تروریسم جهانی به حیث سلاح مرگبار استفاده مینماید بلکه در مواقع ضروری با هنگامه سازی های دروغین،نام ها و استخوان های سرکردگان وعاملین تروریستی را برای آمریکا بفروش رسانیده وازین معاملات نیز سود می جوید.

در سال ۲۰۱۱ زمانی که آمریکا در پروژه “جنگ با تروریسم”در افغانستان به بنبست رسید ،مقدمات فرار آمریکاییها وتسلیمی افغانستان برای پاکستان را نقشه گذاری کرد، استخبارات دو کشور آمریکا وپاکستان نقشه ای جدیدی مهندسی کرد که در نتیجه در یک صحنه سازی دروغین،گویا اسامه بن لادن در ایبت آباد پاکستان به قتل رسانیده شد. قتل فرضی اسامه بن لادن به حیث دست آورد بزرگ رهبران کاخ سفید در همه جای جهان جار زده شد وطوری وانمود گردید که آمریکا در” جنگ با تروریسم” پیروز شد.

اما حقیقت پنهان در خصوص تهاجم آمریکا بالای مقر اسامه بن 

لادن در پاکستان، چه بود؟ 

ظاهراً اسامه در یک تیاتر سیاسی به دستور دولت ایالات متحده کشته شد.اما شواهد عینی گواه بران است که اسامه بن لادن در زمان حمله آمریکا در ایبت آباد پاکستان قبلاً ” مرده” بود . براساس گزارش «بریت دی،تحقیقات جهانی،می ۲۰۱۲» داستان کشتن آن بوسیله کماندو های آمریکایی بدون هیچگونه سوالی توسط ناوگان های تبلیغاتی ورسانه های دروغ پرداز تحت کنترل طوطی وار برای مردم وارونه جلوه یافت وتوسط مردم ساده باور غربی بلعیده شد. برقول آگاهان قتل بن لادن یک دروغ بزرگ است.

بسیاری از مفسران معتبر، از جمله تحلیلگران اطلاعاتی و سران کشورها، مدت هاقبل ازسال ۲۰۱۱ ادعا کرده بودند که بن لادن مرده است.

افسانه سازی محمد شریف الله

طالبان اظهار نمود که طراح حمله به فرودگاه کابل در زندان ماست. پاکستان چه کسی را تحویل داده است؟

 یک مقام ارشد طالبان به شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفته است: در حال حاضر، ما دو تبعه تاجیکستانی به نام شریف‌الله را در بازداشت داریم. آن‌ها به حبس طولانی‌مدت محکوم شده‌اند و در بمب‌گذاری در دروازه ابی و سایر حملات نقش داشته‌اند.

وی افزود: از هیچ فردی با نام محمد شریف‌الله که تبعه

 افغانستان باشد، اطلاعی نداریم و تنها افراد با این نام در کابل، همان دو تاجیکستانی هستند که در زندان طالبان به سر می‌برند.

 این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پاکستان مدعی است طراح حمله به فرودگاه کابل را، فردی به نام شریف‌الله، بازداشت کرده و او را به اف‌بی‌آی تحویل داده است.

گذشته از اظهارات طالبان در مورد طراح حمله تروریستی در میدان هوایی کابل،این پرسش بوجود می آید که طی دوران چهار سال با حفظ قدرت استخباراتی دو سازمان بزرگ مانند سی آی ای آمریکا وآی ای ای پاکستان،این طراح حمله تروریستی در کدام یک از سیارات جهان پناه جسته بود؟

مهمترین پرسشی که کاخ سفید از آن اجتناب مینماید اینست که این حمله را کدام مرجع وسازمان استخباراتی برنامه ریزی کرده بود ؟

بیگمان که مجموع حملات در آن زمان در افغانستان توسط آی اس ای پاکستان برنامه ریزی می شد که سوگوارانه مورد پرسش اصلی قرار ندارد.

هرگاه ادعا میشود که مرجع اصلی داعش بود،پس آدرس داعش مشخص ومعلوم است!

 انگیزه های این افسانه سازی چیست؟

نخست اینکه دونالد ترامپ شدیدا مشتاق است تا دست آورد های خود را مستدام برخ رقبای سیاسی خود ومردم آمریکا بکشاند ودر برابر آنها فخر فروشی نماید.

موضوع دوم عبارت از نفرت پراگنی اخیر ترامپ در خصوص پاکستان وحمایت انکشور از گروه های تروریستی است.

مزید بران در یک رویکرد دیگر میتوان ملاحظه نمود در صف آرایی جهانی وسراغاز جنگ تجاری میان آمریکا و چین وسیر تحولات ژیوپولتیک منطقوی  ،گرایش ترامپ بیشتر  بسوی هند است. 

چندی قبل دونالد ترامپ ومودی صدر اعظم هند در بیانیه مشترک به تاریخ ۱۳ فبروری از پاکستان خواستند که عاملان حملات تروریستی سال ۲۰۰۸ در بمبیی هند را دستگیر و به عدالت بسپارد .در بیانیه گفته شد که پاکستان نباید اجازه دهد که خاک انکشور مورد استفاده تروریستان قرار گیرد.

پاکستان با اهدای چنین تحایف کذایی تروریسم برای آمریکا ،یک نقشه پنهان دیگری هم طرح کرده است وان عبارت از بدست آوردن سلاح های به جامانده ارتش آمریکا در افغانستان است.

بنابر نقشه استراتیژیک آمریکا قرار بود تا این سلاح ها توسط نیروهای نیابتی آمریکا یعنی طالبان برای لشکر کشی های منطقوی بکار رود اما با دگر دیسی عظیم در میان طالبان،ظهور درز های کلان میان آنها وافزونی نقش ایران ،چین وروسیه درین پروژه،درین اواخر اعتماد آمریکا نسبت به طالبان کاهش یافته ،ازینرو استرداد تجهیزات آمریکا از افغانستان در سطح برنامه های ترامپ قرار گرفته است.پاکستان میخواهد از وضعیت موجود سود برده ونقشه را به نفع پاکستان دگرگون نماید‌.

با احترام

عارف عرفان

لندن،مارچ ۲۰۲۵