آشتی کردن طالبان با مردم افغانستان، راهی برای پایان جنگ…

نویسنده: مهرالدین مشید زهر پاشی های قومی و زبانی و توطیۀ…

 ترجمه‌ی شعرهایی از سردار قادر 

استاد "سردار قادر" (به کُردی: سه‌ردار قادر)، شاعر کُرد زبان،…

خموشی

 نوشته نذیر ظفر شــــــــد مــــدتی که ورد زبانم ترانه نیست آوای مــــن…

چشم براه وحدت

            چشمم براه  وحدت  پیوند وهمد لی جانم فدای وحدت وصد ق…

دوحه سر دوحه، پروسه های پیچیده و آرمانهای خشکیده 

نوشته از بصیر دهزاد  سومین کنفرانس در دوحه  درست سه هفته…

کور و نابینایان خرد

تقدیم به زن ستیز های بدوی و ملا های اجیر، آن…

فضیلت سیاسی و افغانستان

در نخست بدانیم٬ ماکیاولی در شهریار و گفتارها٬ در واقع…

بهای سنگین این خاموشی پیش از توفان را طالبان خواهند…

نویسنده: مهرالدین مشید طالبان بیش از این صبر مردم افغانستان را…

گلایه و سخن چندی با خالق یکتا

خداوندا ببخشایم که از دل با تومیخواهم سخن رانم هراسانم که…

(ملات گاندی در مورد امام حسین

باسم تعالى در نخست ورود ماه محرم و عاشوراء حسينى را…

جهان بی روح پدیداری دولت مستبد

دولت محصولی از روابط مشترك المنافع اعضاء جامعه می باشد٬ که…

ضانوردان ناسا یک سال شبیه‌سازی زندگی در مریخ را به…

چهار فضانورد داوطلب ناسا پس از یک سال تحقیق برای…

پاسخی به نیاز های جدید یا پاسخی به مخالفان

نویسنده: مهرالدین مشید آغاز بحث بر سر اینکه قرآن حادث است و…

طالبان، پناهگاه امن تروریسم اسلامی

سیامک بهاری شورای امنیت سازمان ملل: ”افغانستان به پناهگاه امن القاعده و…

  نور خرد

 ازآن آقای دنیا بر سر ما سنگ باریده عدوی جان ما…

عرفان با 3 حوزه شناخت/ ذهن، منطق، غیب

دکتر بیژن باران با سلطه علم در سده 21،…

شکست مارکسیسم و ناپاسخگویی لیبرالیسم و آینده ی ناپیدای بشر

نویسنده: مهرالدین مشید حرکت جهان به سوی ناکجا آباد فروپاشی اتحاد جماهیر…

سوفیسم،- از روشنگری باستان، تا سفسطه گری در ایران.

sophism. آرام بختیاری دو معنی و دو مرحله متضاد سوفیسم یونانی در…

آموزگار خود در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی را دریابید!

محمد عالم افتخار اگر عزیزانی از این عنوان و پیام گرفتار…

مردم ما در دو راهۀ  استبداد طالبانی و بی اعتمادی…

نویسنده: مهرالدین مشید افغانستان سرزمینی در پرتگاۀ ناکجاآباد تاریخ مردم افغانستان مخالف…

«
»

پرتاب موشک خرمشهر، یک فریب رسانه ای دیگر جمهوری اسلامی

فرامرز دادرس، کارشناس اطلاعاتی

 

کیم جون ان یا علی خامنه ای ، کدامیک شجاع ترند، هردو نفر رهبر کشور هایشان می باشند. هر دو فرمانده کل قوای مسلح کشورشان هستند. هیچ موشکی بدون فرمان آنان حتی برای آزمایش هم شلیک نمی شود. کیم جون، سی و چهار سال دارد وسیّدعلی، هفتاد و هشت ساله است, خامنه ای  بیش از دوبرابر سن کیم جون ان را دارد. گمان نمی‌کنم در شرایط انتخاب رهبر کره شمالی بندی به نام دارا بودن شجاعت پیش‌بینی شده باشد ولی در شرایط رهبر شدن در جمهوری اسلامی شرط شجاعت مهم است,

 

از زمانی که آقای ترامپ با توپ و تشر تند به قدرت رسید، کره شمالی را دشمن شماره یک آمریکا قلمداد کرد و در این رده بندی؛ ایران و سوریه مقام های دوم و سوم را دارا می باشند، این رده بندی در دوران ریاست جمهوری جرج بوش پسرشکل گرفت و این سه کشور را محور شرارت نامیدند.

 

چند ماه است که جنگ لفاظی میان ترامپ و رهبران و مسئولین این سه کشور شدت گرفته است. در این میان کیم جون رهبر کره شمالی هر بار پاسخ ترامپ را با پرتاب موشک می‌دهد و به همین دلیل ترامپ در سخنرانی اخیر خود در مجمع عمومی سازمان ملل کیم جون را مرد موشکی نامید. مرد موشکی پس از هر تهدید حتی کوچک آمریکا یک موشک از فراز کشور ژاپن به دریا شلیک می کند.

 

در ایران اما، جمهوری اسلامی می‌خواهد ادای کره شمالی را در بیاورد و در برابر آمریکا نمایش ایستادگی نشان دهد به همین دلیل تاکنون چند آزمایش موشکی انجام داده و چند موشک میا ن برد به خاک ایران و یا خلیج فارس شلیک کرده است. هدف از پرتاب این موشک ها جنبه تبلیغاتی آن می‌باشد و بیشتر مصرف داخلی دارند و گرنه غرب و شرق که صاحب تکنولوژی می‌باشند از قدرت این موشک ها آگاه هستند.

 

پس ازسخنرانی اخیر آقای ترامپ درمجمع عمومی سازمان ملل و ایراد سخنرانی علیه ایران و کره شمالی بی‌درنگ کیم جون آن رهبر کره فرمان پرتاب موشک صادر کرد و این موشک به واقع شلیک شد و ژاپن را لرزاند. جمهوری اسلامی هم ناچار بود واکنشی دستکم مانند کره شمالی انجام دهد ولی از سویی نگران تهدید ها و تحریم ها بود، به همین دلیل با صحنه سازی و پخش اخبار جعلی اعلام کرد که یک موشک با برد دو هزار کیلومتر به نام خرمشهر با موفقیت آزمایش کرده است.

پس از اعلام خبراز سوی تلویزیون رسمی جمهوری اسلامی شماری از کشورهای اروپایی ، آمریکا، اسرائیل و اعراب این عمل را محکوم کردند و آقای ترامپ در صفحه توئیتر خود اظهار نظر کرد.

 

شماری از کارشناسان !  همه فن حریف رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور هم مانند همیشه سریع به دام فریب رسانه ای جمهوری اسلامی افتادند. کارشناسانی که در عمر خود حتی یک موشک واقعی! را ندیده اند به اظهار نظر های پیش پا افتاده پرداختند و در باره مشخصات فنی و نظامی موشکی که هرگز پرتاب نشده داد سخن دادند. البته این مشخصات را هم رسانه‌های جمهوری اسلامی برای گرم کردن بازار این فریب رسانه ای از طریق اینترنت پخش کرده بودند.

 

چند روز بعد  شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داده ادعای تلویزیون حکومت ایران مبنی بر آزمایش موشک بالستیک خرمشهر با برد دو هزار کیلومتر نادرست است. بر اساس این گزارش، فیلمی که روز جمعه سی ویکم شهریور شبکه یک تلویزیون حکومت ایران نشان داده مربوط به آزمایش ناموفق موشکی در ۹ ماه پیش است. یک مقام آمریکایی نیز در گفتگو با سی ان ان تاکید کرده هیچ نشانه ای برای تایید آزمایش موشک بالستیک در ایران وجود ندارد.

 

به همین دلیل تب و تاب پرتاب موشک خرمشهر بزودی فروکش کرد و رفراندوم اقلیم کردستان این خبر را تحت الشعاع قرار داد. یکبار دیگر جمهوری اسلامی به جهانیان و مخالفان خود نشان داد که هنوز توان فریب آنان را بسادگی دارد.

 

اما مسأله مهم این است ؛  موشکی که هرگز پرتاب نشد نشان داد که رهبر جمهوری اسلامی و پایوران رژیم بشّدت از تهدیدات آقای ترامپ ترسیده اند.

خامنه ای نشان داد که فاقد شجاعت است و شهامت کیم جون ان را هرگز نداشته است. به نظر می رسد از این پس او حتی جراًت دست زدن به آزمایش های موشکی را هم از دست داده است. پرتاب موشک خیالی تنها خوراک تبلیغاتی درون کشور بود که به مردم نشان دهد که از تهدید های آقای ترامپ نترسیده  و دوشادوش کره شمالی به آمریکا دهان کجی می کند.

 

پس از کشف جعلی بودن خبر پرتاب موشک خرمشهر، دست نهاد های جهانی بطور قانونی برای محکوم کردن و مجازات جمهوری اسلامی بسته می‌شود چون در حقوق بین‌المللی پیش‌بینی نشده  کشوری را به دلیل انتشار و پخش خبر دروغ از رسانه تلویزیونی آن محکوم کرد.

 

در این مورد خاص جمهوری اسلامی تنها به عنوان جاعل و دروغ‌ گو شناخته می‌شود. البته  در کشور ما ایران، دروغ  پیشینه چند هزار ساله دارد و گویا با فرهنگ مردم ما عجین شده است. در کتیبه سنگی داریوش بزرگ نوشته است: اهورامزدا این کشور را از دشمن ،دروغ و خشکسالی در امان دارد. شوربختانه در این روزگار هر سه این بلایا را یکجا با هم داریم.

 

بیست و نهم سپتامبر 2017