مهاجرستیزی آخوندهای ایران و غمنامه بی‌پایان مردم افغانستان

نویسنده: مهرالدین مشید هزاران کیلومتر دور از میهن، میلیون‌ها مهاجر افغانستانی…

آغوش وطن

فریادِ خراسان بزرگ   و   ایران قدیم  رسول پویان   جوزای 1404  در خانـه قـوی باش که…

اعلامیه‌ی سربازِ مکتب دینی – فلسفی “من بیش از این…

هشدار نسبت به نقش حامد کرزی در روند سیاست‌گذاری مهاجرتی اروپا! در…

چند شعر کوتاه از زانا کوردستانی 

(۱) اگر ماه و خورشید را هم از آسمان پایین بیاورند هرگز دل به…

مشاهیر جنبش کارگری، در سوسیال دمکراسی انقلابی

August Bebel(1840-1913) آرام بختیاری آگوست ببل،- در جنبش کارگری آلمان.   آگوست ببل (1913-1840)…

جـنـبـش نـازیـسـم نـو

 " جـنـبـش نـازیـسـم نـو"، کـه بـا نـظـر بـه فـعـلـیـت تـهـدیـدآمـیـز…

آویزان نوری

بانو "آویزان نوری" (به کُردی: ئاواێزان نوری)، شاعر و نویسنده‌ی…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

چه بازی دردناک با سرنوشت انسان 

نویسنده: مهرالدین مشید  قدرت ابزاری برای رهایی انسان، نه ابزاری برای…

آیا هوش مصنوعی مسلمان است؟

عثمان نجیب من یادداشتی از یک پیش‌بینی هراس انداز در مورد…

خالق  “ قرارداد اجتماعی ” را گرامی میداریم 

میرعبدالواحد سادات  1 تتبع و نگارش از :  میر عبدالواحد سادات  دوم جولای مصادف به دوصدو چهل و هفتمین سال وفات یکی از تاثیر گزار ترین نمایندگان  عصرروشنگری اروپا و برجسته ترین نقاد آن عصر ژان ژاک روسو  است .  اندیشمندی که…

نه یک پیروزی دیپلوماتیک؛ بلکه یک اشتباه استراتژیک در هندسه‌…

نویسنده: مهرالدین مشید                              به رسمیت شناسی طالبان از سوی روسیه و…

اخراج بی رویه ی مهاجران افغان از ایران

  نوشته ی :اسماعیل فروغی       این روزها خبراخراج دسته جمعی و گسترده…

شناخت روسیه از طالبان

با خانه نشینی و بیکاری که چشم و گوش با…

داد خواهی بخاطر حق و حقوق افغانان مظلوم و داعیه…

بنام خداوند حق و عدالت مهاجرت افغانان که درطی نیم قرن…

مارکس و اتحادیه‌های کارگری(۳)

مبارزه علیه لاسالیسم و انواع اپورتونیسم آلمانی نوشته: ا. لازوفسکی برگردان: آمادور نویدی مبارزه علیه لاسالیسم…

سیاست فاشیستی اخراج افغانها باید فورا متوقف شود!

هیچ انسانی غیر قانونی نیست! جمهوری اسلامی در پی شکست مفتضحانه…

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز!!

اخراج ۴۳ هزار مهاجر افغان از ایران در یک روز،…

حکومت آخوندی ایران جنایت کربلای قرن را رقم زد، یزیدان…

محمدعثمان نجیب ایران در گرمای سوزان، زمین را زیر پای هم‌وطنان…

حیات بشری را آتش فشان خاموشی به شدت تهدید میکند

نویسنده:مهرالدین مشید جهان در معرض توفانی فراتر از جنگ سوم  این پرسش…

«
»

پوتین: وحدت و اقتدار بریکس در حال افزایش است

به گزارش 

خبرگزاری «نووستی»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه شب گذشته، یکشنبه، در سخنرانی خود در نشست عمومی اجلاس بریکس در ریودوژانیرو که از طریق ارتباط ویدیویی در آن شرکت داشت، تاکید کرد که تقویت همکاری بین کشورهای بریکس در زمینه‌های مختلف فناوری، و در وهله نخست در عرصه فناوری، توسعه کارآمد منابع، لجستیک، بیمه، تجارت و امور مالی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

به گفته وی، با ایجاد یک سیستم تسویه و سپرده‌گذاری مستقل در پلتفرم بریکس، می‌توان معاملات ارزی را سریع‌تر، کارآمدتر و ایمن‌تر انجام داد. علاوه بر این، استفاده از ارزهای ملی در تجارت بین کشورها رو به افزایش است. در این راستا، پوتین به رشد سهم روبل در تسویه حساب‌های روسیه با سایر کشورهای عضو بریکس در سال 2024 اشاره کرد که به گفته او، این رقم به 90 درصد رسیده است.

رئیس جمهور روسیه همچنین معتقد است که وظیفه افزایش حجم سرمایه‌گذاری‌های متقابل، از جمله با سازوکارهای مالی بریکس و بانک توسعه جدید، مرتبط است. بر اساس این اهداف، روسیه پیشنهاد ایجاد یک پلتفرم سرمایه‌گذاری جدید را داد. وی افزود: «صحبت بر سر توسعه مشترک ابزارهای توافق شده برای حمایت و جذب سرمایه از اقتصاد کشورهای خود و کشورهای جنوب و شرق جهان است.»

پوتین همچنین تأکید کرد که روند تغییر نظم جهانی همچنان شتاب بیشتری گرفته است. به گفته وی، مدل جهانی‌سازی لیبرال در حال منسوخ شدن است و مرکز فعالیت‌های تجاری به سمت بازارهای در حال توسعه در حال تغییر است که به رشد یک «موج قدرتمند» از جمله در کشورهای بریکس کمک می‌کند.

اشاره به برتری بریکس بر گروه 7 در شاخص‌های اقتصادی

رئیس جمهور روسیه در سخنرانی خود همچنین به این واقعیت اشاره کرد که کشورهای عضو بریکس از لحاظ شاخص‌های اقتصادی به طور قابل توجهی از گروه “هفت کشور بزرگ” (G7) پیشی گرفته‌اند. ولادیمیر پوتین با اشاره به اینکه، کشورهای بریکس نه تنها یک سوم مساحت زمین و تقریباً نیمی از جمعیت کره زمین، بلکه 40 درصد از اقتصاد جهان را تشکیل می‌دهند، افزود: تولید ناخالص داخلی ترکیبی کشورها از نظر قدرت خرید، طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول برای سال جاری، در حال حاضر به 77 تریلیون دلار رسیده است.

او ادامه داد: «ضمناً، در این شاخص، بریکس به طور قابل توجهی از برخی دیگر از تشکیلات، از جمله “گروه 7” پیشی می‌گیرد. سهم این گروه 57 تریلیون دلار است.»

تاکید بر افزایش اقتدار و نفوذ گروه بریکس در جهان

علاوه بر این، ولادیمیر پوتین همچنین افزود که کشورهای بریکس به تعمیق همکاری در زمینه‌های کلیدی در سیاست، امنیت، اقتصاد و امور مالی و همچنین ارتباطات فرهنگی و بشردوستانه ادامه می‌دهند. او یادآور شد که این گروه به طور قابل توجهی گسترش یافته و اکنون کشورهای پیشرو در منطقه اوراسیا، آفریقا، خاورمیانه و آمریکای لاتین را در بر می‌گیرد، ضمن اینکه گروه بریکس کشورهای همفکر زیادی در جنوب و شرق جهان دارد. آنها تحت تأثیر فرهنگ مشارکت و همکاری آزاد، احترام متقابل و توجه به نظرات یکدیگر که در این انجمن توسعه یافته است، قرار داشته و به دنبال کمک به تضمین ثبات و رفاه جهانی هستند.

 رئیس جمهور تاکید کرد که اقتدار و نفوذ گروه بریکس در جهان سال به سال در حال افزایش است. پوتین افزود، کشورهای بریکس نماینده مدل‌های مختلف توسعه، مذهب، تمدن و فرهنگ اصیل هستند، ولی همه آنها از برابری و همسایگی خوب و همچنین اولویت ارزش‌های سنتی، آرمان‌های والای دوستی و هماهنگی حمایت می‌کنند. وی افزود: «ما در کنار یکدیگر واقعاً توان بالقوه سیاسی، اقتصادی، علمی، فناوری و انسانی عظیمی در اختیار داریم.»