بختیار علی محمد

استاد "بختیار علی محمد" (به کُردی: بەختیار عەلی موحه‌مه‌د)، شناخته…

آرمان ضداجتماعی-ضد ترقی در عرفان

دکتر بیژن باران آیا عارفان ضداجتماعی بودند؟ آیا رفتارشان با…

              پروژه تاپی (TAPI)

نوشته کریم پوپل مورخ۱۶.سپتمبر.۲۰۲۴ کالنگ دنمارک                                  انتقال لوله گاز از ترکمنستان به هند پس…

نشانه هایی از رستاخیز مردمی و نگرانی های رهبران طالبان

نویسنده: مهرالدین مشید آنسوی افق های تاریک و طلوع خورشید آزادی…

صید گرفتار 

چو برگی در شکنج پنجه های باد پاییزم  به خواری و…

داستان «تو را دوست دارد!»

نویسنده «تولگا گوموشای» مترجم «پونه شاهی» نگهبان کلاس‌ام، بنابراین، در طول…

ترجمه داستان «علی بابا و چهل راهزن»

نویسنده «آنتوان گالاند»؛ مترجم «اسماعیل پورکاظم» در زمان‌های بسیار پیش از…

دولت از اسلام یا در اسلام؟

دولت از اسلام عبارت از حکومت قانون استکه: ارزش های…

دل صدپاره 

رسول پویان  اگر یک لحظه گـردد در تمام عمر همدردم  ز ژرفای…

نگاهی به برخی از لایه های اجتماعی

ترجمه. رحیم کاکایی یوری آنتونوف اساساً، هر فرد و هر گروه اجتماعی…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

بزرگداشت ازدهمین سال درگذشت داکتراناهیتا راتبزاد  

به تاریخ هفت سپتامبر سالجاری ازسوی  شورای سراسری زنان افغانستان…

بازی با دم اژدها یا تعامل با حاکمان تروریست و…

نویسنده: مهرالدین مشید تبدیل شدن افغانستان به مفرزۀ تروریسم  و احتمال…

دلسوز صابر

بانو "دلسوز شیخ صابر"  (بە کُردی: دڵسۆز شێخ سابیر -…

عرفان در هنر

دکتر بیژن باران عرفان در هنر تجسمی با هنر کلامی…

زیبا پسند

غم خانه گشته است دل مستمند من هم شد خمیده قد…

احمد مسعود به دنبال چیست ؟

                              نوشته ی : اسماعیل فروغی      به…

اطاق فکر، د فکر خونه یا (Think Tank) یعنی چه؟

نور محمد غفوری در بین گروه های سیاسی، اجتماعی، علمی و…

دیدی گذرا بر اندیشه های اصلاحی در اسلام و جایگاه…

نویسنده: مهرالدین مشید تروریسم بازتولید اسلام سیاسی و بی پایه بودن…

فراز و فرود کاتوتسکی، از مارکسیست کبیر تا اپورتونیست "مرتد"

karl kautsky 1854-1937 آرام بختیاری کائوتسکی مرتد رنگات؛ تئوریسین سوسیال دمکراسی. کارل کائوتسکی…

«
»

فرمانده کودتای بلاوژسکی سقط شد


روز ١٠ آذر مصادف با اول ماه دسامبر سال ۲٠١۸ میلادی کره خاک از پلیدی وجود یکی دیگر از خونخوارترین جنایتکاران تاریخ- جرج بوش (پدر)، چهل و یکمین گماشته هیأت حاکمه امپراطوری صهیونیستی- تروریستی آمریکا، فرمانده کودتای بلاوژسکی پاک شد.

گورش مانند گور همه جنایتکاران گم باد!

کودتای بلاوژسکی با شرکت سران وقت سه جمهوری عضو اتحاد شوری (روسیه، بلاروس و اوکراین) به ترتیب: باریس یلتسین، استانیسلاو شوشکوویچ و لئونید کرافچوک و بفرماندهی جرج بوش بوقوع پیوست که در پی آن، بلوک سوسیالیستی شرق تخریب و اتحاد شوروی از نقشه سیاسی جهان حذف گردید.

در باره نحوه انجام کودتای ضد سوسیالیستی و ضد شوروی موسوم به کودتای بلاوژسکی، کانال تلویزیونی ان. تی. وی روسیه (NTV) در پائیز سال ۱٩٩٨سلسله برنامه‌ای تحت عنوان «تاریخ دوره معاصر» با شرکت میخائیل گارباچف، باریس یلتسین، لئونید کراوچوک، گنادی بوربولیس و همچنین، رئیس استراحتگاه بلاوژسکی و با اجرای یوگنی کیسیلیوف تهیه کرد که چکیده آن را گنادی بوربولیس، نزدیک‌ترین یار یلتسین در بخشی از مصاحبه‌اش چنین توضیح داد: «ما همه بهمراه یلتسین، کراوچوک، شوشکویچ بقصد امـضاى معاهده لغو پیماننامه تشکیل اتحاد شـوروى دراسـتراحتگاه بـلاوژسـکى جمع شدیم. قرار بـود نظربایف هم به ما ملحق شود. با اینکه ظاهرا کسى از هـدف ما خبر نداشت، ولى بعدها مطلع شدیم گارباچف وى را از پیوستن به جمع ما منصرف کرده بود. با این حال، یلتسین، امضاى معاهده مبنی بر لغو پیماننامه تشکیل اتحاد جمهوریهای سوسیالیستی شوروی را زود هنگام مى‌دانست و از اینکه مـمکن اسـت کا. گ. ب. ما را دستگـیـر کند، هراس داشت. اما، من اصرار داشتم. چون مذاکرات را بى‌نتیجه دیدم، از اتاق خارج شدم و به دفتر مخابـرات استراحتگاه رفـتم. به جرج بـوش زنگ زدم. او فورا مرا شناخت. موضوع بحث و ترس یلتسین را به اطلاع ایشان رساندم. او قول مساعد داد. به سالـن برگـشتم و به یلتسین طور دیگرى گـفـتم. گـفـتم: جرج بوش زنگ زده، مى‌خواهد با شما صحـبت کـند. باتفاق یلتسین به اتاق مخابرات برگشتیم. یلتسین در خلال صحبت با جرج بوش گفت: «رهبران سه جمهوری از چهار جمهوری اتمی شوروی در اینجا هستیم. قرار بود نظربایف هم بیاید، اما، هنوز نرسیده است. البته، در مورد قزاقستان اتمی، مشکلی در میان نیست. من شخصا آن را تعهد می‌کنم. فقط از دستگیر شدنمان احتیاط می‌کنم…». بوش در پاسخ او گفت: «اگر قزاقستان اتمی را تعهد می‌کنی، امضا کنید! مسئله بازداشت شما در میان نخواهد بود. من با گارباچف صحبت می‌کنم». بعد از این گفتگوی کوتاه، به اتاق بازگشتیم. یلتسین در حالی که طبق عادت در وضعیت هیجانی، دندانهایش را به هم می‌فشرد و دستانش را به هم می‌سائید، گـفـت: «امضاء می‌کنیم. دوستان! معاهده را همین امشب امضاء و اعلام می‌کنیم»…

به این ترتیب، بر خلاف تمامی ادعاهای جعلی و مغرضانه یا پیشداوری‌های ذهنی ناشی از تبلیغات استعماری- امپریالیستی، مزدوران داخلی سرمایه جهانی بفرماندهی جرج بوش، یکی دیگر از خونخوارترین جنایتکاران سرمایه‌داری با انجام این کودتا، تسلیم‌نامه بی‌قید و شرط اتحاد جماهیر سوسیالیستی شوروی را امضاء کرده، به تمام نیات و مقاصد پلید ارتجاع امپریالیستی- الغای عدالت اجتماعی و تجزیه بزرگترین ضامن صلح، آزادی و استقلال در جهان- که از ابتدای پیروزی انقلاب کبیر سوسیالیستی اکتبر در پی دستیابی به آن بود، جامه عمل پوشاندند. به سخن باز هم واضح‌تر، سوسیالیسم در میدان نبرد شکست نخورد، سوسیالیسم در مبارزه اقتصادى غروب نکرد، سوسیالیسم در جریان کارزار تن به تن تخریب نشد، سوسیالیسم بخاطر فقدان آزادی‌های دمکراتیک (بفرض غلط) «فرو نپاشید». اتحاد شوروی و سوسیالیسم را پس از هفت دهه مبارزه و مقاومت در نبرد طبقاتی سخت و سنگین با کل ارتجاع و امپریالیسم جهانی و دفع حملات بلاانقطاع آنها از سال آخر جنگ جهانی اول تا جنگهای داخلی تحت پشتیبانی مستقیم ١۴ کشور اشغالگر و جنگ جهانی دوم و غیره، در نهایت مزدوران «ستون پنجم» در داخل هیأت رهبری اتحاد شوروی، درخفا به دشمن مهاجم تسلیم کردند.

عواقب فاجعه‌بار نابودی عدالت اجتماعی و تجزیه و حذف اتحاد شوروی از نقشه سیاسی جهان چه در محدوده قلمرو اتحاد شوروی و چه در مقیاس جهانی امروز در مقابل چشمان بینای بشریت آگاه با وضوح کامل خونمایی می‌کند: جنگهای تروریستی- استعماری امپریالیسم در کشورهای مختلف، ارتقاء تروریسم به سطح سیاست دولتی در امپراطوری آمریکا و ممالک اتحادیه اروپا، هجمه‌های لجام‌گسیخته ایدئولوژیک، روانی، فرهنگی، اخلاقی و تبلیغاتی سرمایه‌داری، تجدید حیات فاشیسم، تخریب فزاینده محیط زیست، راه اندازی عظیم‌ترین سونامی مهاجرت بعد از جنگ جهانی دوم، مهاجر ستیزی و کشتار آنها، گسترش روزافزون فقر، محرومیت، گرسنگی، بی‌کاری بی‌خانمانی در جامعه جهانی به چنان درجه فاجعه‌باری رسیده که حتی زندگی و بقاء بشر در کره خاک را تهدید می‌کند.

ا. م. شیری ١۲

آذر- قوس ١۳۹۷