اسرار عشق 

رسول پویان  شدم تا همدم نـور آشیان در کهکشان دارم  از این…

کابل زیبا

سیمین بارکزی فرزند عبدالکبیر خان بارکزی 1953 میلادی در یک…

خالە بکر

استاد "بکر محمد امین" (به کُردی: به‌کر محه‌ممه‌د ئەمین) متخلص…

احتمال تحولات بعد از انتخابات در آمریکا و صدای تکانه…

نویسنده: مهرالدین مشید آیا با پیروزی ترامپ آمریکا به افغانستان باز…

                   من وتو 

چرا صدا ی ما را  جها ن  نمی  شنود برای  آنکه …

شناخت با 30 نوع سوگیری در عرفان

دکتر بیژن باران اگر ما بتوانیم خود را تغییر دهیم؛…

خواب  و  رویا

فرزانه ساحل  حسینی دوش  دیدم  که در آغوش  تو ام با…

سارتر،- مبارزی عملگرا، روشنفکری التقاطی؟

Sartre, jean paul(1905-1980) آرام بختیاری سارتر و انقلاب؛ روشنفکران جایگزین پرولتاریا. سارتر(1980-1905.م)، نویسنده…

هجران

شعر تورکی اوزبیکی داکتر فیض الله ایماق با ترجمه ی دری…

قامت با شکوه ی آسمایی و شیر دروازه بار دیگر…

نویسنده: مهرالدین مشید به راستی که جهان بی وطنی دنیای سرد و…

مولانا عبدالرحمن جامی 

نورالدین عبدالرحمن بن احمد بن محمد جامی معروف به مولانا…

آیا این یک آدمیزاد است یا غیر آدمیزاد؟!؟!؟!

سنگ شکن خدا که می دهد نمی پرسد بچه کیستی؟! "اما…

پس منظر اختلاف نظر رهبران طالبان و شکننده گی بقای…

نویسنده: مهرالدین مشید سیطره جویی ملاهبت‌الله و افزایش اختلاف میان جناح…

رهبران فراری

نوشته نذیر ظفر ما را به وحشیان زمـــــان رهبران فروخت خـــــود را…

کجاست

مادر دلسوز بی آزار و غمخوارم کجاست  مادر شیرین من از…

تبار گرایی یا تفوق خواهی تباری ؟

ساحه باقیمانده از آریانا ، خراسان و باختر که بنام…

لوکاچ؛ فیلسوف مجار، مورخ و تئوریسین ادبیات

georg lukacs (1885-1971) آرام بختیاری گئورگ لوکاچ، و دمکراسی سوسیالیستی شورایی. جرج لوکاچ(1971-1885…

په حکومت کولو کې بد، په خبرو کې بد او…

نور محمد غفوري جان کیری د امریکا د خارجه چارو پخواني وزیر هغه…

سروش واژگان 

رسول پویان  خـدا تا در نمـاد بنده یـی مصلـوب آدم شد  محـیط…

«
»

دادن رای از تو، کردن انتخاب با اونا !

در انتخابات اسفند 1394 علی خامنه ای رهبر حکومت اسلامی ، جمله ای گفت که ملاک و شاخصی برای بقیه مسیر شد . خامنه ای گفت : همه و حتی دشمنان حق رای دارند ولی حق انتخاب شدن ندارند . این البته جدید نیست بقیه سیستمهای توتالیتر هم بازی انتخابات دارند که معمولا بالای 50 درصد واجدین شرایط رای میدهند و فقط هم بالای 90 درصد دوباره خود مهندسین انتخابات رای میآورند . اسد هم انتخابات مشروع دارد جان عمه اش…صدام که همیشه درانتخابات اول میشد ، قذافی هم از همین نمایشات بلد بود اجرا کند ، همین الان درکره شمالی هم نمایش انتخابات برگزار کنند حتما عده ایی رای میدهند ، ولی ملاک برای انتخاب شدن تعداد آراء رای دهندگان نیست. سیستمهای توتالیتر آمار و ارقام را لازم دارند ( آمار واقعی یا غیر واقعی ) تا نشان بدهند که مشروعییت اجتماعی و سیاسی دارند ، ولی مهندسی انتخاب کردن موضوعی کاملا جداگانه است و ربطی به دادن رای ندارد .

 

شاخص انتخاب شدن برای این دوره ادامه مسیر برجام است . زیر تیغ برجام تمساح و….به آرامی انتخاب نمیشوند ، رفسنجانی در صدر جدول مینشیند و باقی داستانهایی که تیتر شده است… رهبر حکومت اسلامی با همکاری شورای نگهبان پیش از رای‌ گیری با برنامه‌ای مهندسی شده امکان بازی را انحصاری کرد . شکست یا پیروزی جناحها هیچوقت جدی نیست . ولی مشروعییت سیاسی کل نظام مطرح است . در این دوره از انتخابات، جدای از کسب اکثریت در حوزهء تهران، حذف مصباح یزدی به عنوان نظریه ‌پرداز خشونت اسلامی که مورد حمایت نظامیان نیز هست. اگرچه با انتخاب چهره‌های شاخص محافظه‌کاران تندرو مانند ، جنتی، احمد علم‌الهدی و احمد خاتمی درکنارموحدی کرمانی، که پیش‌تر نمایندهء خامنه‌ای در سپاه بوده ، جای خالی مصباح یزدی حس نمیشود . خامنه ای مسیر برجام را با تندروها هم میرود . با نقشه راه برجام ، اصلاح طلب برنده میشود و بقیه هم ابقاء میشوند !

خانم و آقای گاگول شما رای میدهی ولی انتخاب نمیکنی . با همین شاخص حتی در حصر هم صندوق میبرند تا زندانی رای بدهد . در خارج ایران هم بدون روسری و با زیرپوش رکابی میدهی….آن انگشتهای رنگی نشانه انتخاب کردن نیست از نظر حکومت اسلامی مردم صلاحییت انتخاب کردن ندارند . برای ادامه مسیر برجام مقام عظما و بقیه سوارکاران فعلی قدرت تشخیص لازم را دارند . این اسمش مهندسی انتخابات است . مردم با هر آماری باید رای بدهند تا ثابت شود نظام مشروعییت سیاسی و اجتماعی دارد ، ولی شاخصهای انتخاب شدن به مردم ربطی ندارد ! این بار شاخص اصلی انتخاب شدن ادامه مسیر برجام است .

در سال 1357 شرایطی جهانی ومنطقه ای پیش آمد تا روحانییت به قدرت سیاسی برسد ! درقرن 21 شرایطی پیش آمد تا همین هیولای روحانی با نقشه و درمسیر برجام ماندگار شود . توهم اصلاح طلب و رادیکال جهت سرگرم کردن عوام است . خامنه ای از تمام رای دهندگان صمیمانه تشکر کرد که با رای خودشان به دموکراسی دینی مشروعییت دادند ! کیهان هم نوشت : رسانه‌ها و برخی از مقامات آمریکایی و اروپایی با استناد به توهم پیروزی مدعیان اصلاحات در انتخابات هفتم اسفندماه، بر طبل توخالی «تغییر رفتار جمهوری اسلامی ایران» می‌کوبند !

کیهان نوشت : ساختار نظام به گونه‌ای است که هیچیک از جریانات سیاسی، نمی‌توانند کمترین تاثیری در تغییر ساختار و یا رفتار برگرفته از اصول نظام داشته باشند و اساسا رأی به نمایندگان در محدوده وظایف قانونی و تعریف شده آنها در قانون اساسی است. و باید گفت : در دوره موسوم به اصلاحات، تمامی دولت، و اکثریت قاطع مجلس را در اختیار داشتید و ازهیچ کوششی برای تغییرات یاد شده دریغ نکردید . خُب به کجا رسیدید؟  روزنامه ایندیپندنت هم با تاکید بر این که انتخابات اخیر ایران به دلایل زیادی مهم‌ترین انتخابات در دهه‌های گذشته بوده است، نوشت : نتایج این انتخابات تایید عمومی مسیر برجام است .

اسماعیل هوشیار